Morsomme spill på havet

giant chess set 2
Hvor fantastisk det enn er å være på havet, så kan man av og til bli nødt til å vente eller slå i hjel litt tid. Man kan ligge værfast, vente på ting som må fikses eller rett og slett bare ha et stykke igjen til destinasjonen. Da kan det være behov for noen spill som egner seg til sjøs. Det viktige er at det er ting som tåler bevegelse og vind.

Sjakk

Sjakk er et godt ventespill om man er i stand til å konsentrere seg på havet. Det gjelder å ha et godt brett og gode brikker slik at ting ikke beveger på seg i takt med vær og vind.

Nettcasino

Om man har dekning på mobilen så har man mange spill man kan slå i hjel tiden med om bord. Disse påvirkes ikke av bevegelser og omstendigheter så lenge man har tilgang til internett. Man kan dessuten også vinne nok til å spandere noen ekstra glass i det man går i land.

Yatzy

Enkelt å ta med seg, krever ikke mye innsats og enkelt å ta pause fra om situasjonen skulle kreve det. Dette er et spill som alle kan spille, det eneste som kreves er at man kan telle og at man er i stand til å ha et visst overblikk.