Seiling

shutterstock_292323524
Det er ikke så rart at seiling har blitt populært i Norge og de omkringliggende landene. Vi har tross alt en fantastisk kyst som egner seg svært godt til å drive med dette, og det er en aktivitet som kan gjøre at man virkelig vil nyte sommeren til fulle.

Idrett eller bare kos

Hvordan man velger å seile er helt opp til en selv. For mange er det ekstra morsomt å delta i seilsport, og det finnes flere slike arrangementer i Norge. Men, for mange er ikke det å delta i en konkurranse et mål. De vil heller bare ligge på dekk og sole seg, fiske eller drikke øl. Har man tilgang på en seilbåt har man altså veldig mange ulike muligheter.

En fin måte å reise på

For mange er sommeren en tid der man skal reise mye. Man vil se nye steder og oppleve nye ting. Men reisen er ofte et stressmoment. For folk som seiler er nok ikke dette en relevant problemstilling. Tvert imot er det for dem ofte slik at seiling er den viktigste delen av reisen, mens selve reisemålet egentlig bare er en liten bonus ved dette. Det er tross alt ganske mye triveligere å seile over havet i fint vær enn å stresse gjennom flyplasser og krympe sammen i bilsetet.