Seilskoler

shutterstock_414509194
Veldig mange som ønsker å lære noe nytt og få nye opplevelser, velger å lære seg å seile. Det finnes mange skoler som kan tilby dette, både i Norge og i utlandet.

Oslo Seilskole

Som navnet antyder er dette en skole som holder til i Oslo. De har kurs på ulike nivåer og det er veldig overkommelig å ta dette kurset om man bor i nærheten av Oslo. På mange måter er det øving før du begynner å seile på egen hånd avhengig av hvilket nivå du er på.

Lyst til å lære det i utlandet?

Dette er selvsagt et veldig fristende alternativ. Det å kunne seile i det store utland er tross alt noe av motivasjonen til mange som ønsker å begynne. Hos seileren.com kan man ta kurs på ulike nivåer, for nybegynnere eller folk med litt erfaring fra tidligere arrangeres det kurs i Tyrkia og Kroatia. Dette er definitivt noen av de beste stedene man kan lære å seile.

Hva med en tur til Sverige?

Hos Svenska Kryssarklubbens Seglarskola har man muligheten til å lære å seile på den tradisjonelle måten. Å lære seg å være med på å håndtere et av de gamle seilfartøyene langs den skandinaviske kysten er definitivt en av de fineste opplevelsene man kan ha i Norden.