Populære seilbåtmodeller

Seilbåter er mer populært enn noengang, både her og i resten av verden. Populæriteten her i Norge fortsetter å stige år for år samtidig med at det kommer flere og flere ulike seilbåtmodeller å velge mellom.

SailboatEn av modellene som lenge har vært en populær seilbåt her i Norge er «Buster L», Buster er en av Europas aller største aluminiumsbåt produsenter og de fortsetter stadig vekk å utvikle sortimentet sitt. Målet dems med modellen «Buster L» var å gjøre hver minste detalj i båten enda litt bedre og enda mer funksjonell enn modellene før denne, noe som gjør at den oppfyller behovene til den mest krevende båtbruker. Buster L kjører med en motorkraft på 30-50 hestekrefter og har kapasitet til seks voksne personer, den er perfekt både til familiebruk, hyttebruk eller fiske.

Enda en populær modell er Bavaria, både Cruiser 37 og 39 som lenge har vært populære seilbåter i Norge. Den har en designet cockpit som gir plass til minst 6 personer, i tillegg til doble ratt. Og en bedre kabinløsning på Bavaria Cruiser 37 så kabinen foran har en bredere seng.