Verdens vakreste sjøreise

Norge er kjent for å ha verdens vakreste kystlinje, med utrolige fjorder, sjarmerende havner, midnattssol og magisk nordlys. En fin måte å oppleve alt dette på er med Hurtigruten som tar deg til steder ingen andre skip seiler. De tilbyr 4 unike ruter som er tilgjengelig hele året rundt.

Underveis på turen, for å gjøre det enda mer spennende, kan man være med på diverse utflukter. Hurtigtuen tilbyr flere spennende opplevelser langs kysten både på turene nordover og sørover. Utfluktene kan variere i lengde, alt fra en time til en hel dag. Man kan blant annet dra på havsafari i Saltstraumen, dra på kajakkpadling i Tromsø, elvebåtsafari til den russiske grense, eller oppleve fuglesafari langs kysten. Man får ikke bare oppleve båtlivet fra skipet, man får også se den norske naturen på nært hold, og får kjenne på hva den norske kystlinjen har å by på.

Det er ikke bare utenlandske turister som velger å se Norge på denne måten, det er også svært populært for nordmenn å dra på denne magiske reisen langs den norske kysten. Nordmenn er kjent for å være glad i natur og da spesielt i båtliv, og Hurtigruten er derfor en attraktiv reisemåte for å se mest mulig.